Serveis Onion

When browsing an Onion Service, Tor Browser displays different onion icons in the address bar indicating the security of the current webpage.

Image of a green onion A green onion means:

  • The Onion Service is served over HTTP, or HTTPS with a self-signed certificate.

Image of a green onion with a lock A green onion with a lock means:

  • The Onion Service is served over HTTPS with a CA-Issued certificate.

Image of a grey onion with a red slash A grey onion with a red slash means:

  • The Onion Service is served over HTTPS with a self-signed or CA-Issued certificate.
  • The webpage contains subresources served over HTTP.

Si no podeu arribar al servei de onion que voleu, assegureu-vos que heu introduït correctament el format de 16 caràcters o, el més nou, l'adreça de onion de 56 caràcters: fins i tot un petit error deixarà que el Navegador Tor no pugui accedir al lloc. Si encara no podeu connectar-vos al servei de onion, torneu-ho a provar més tard. És possible que hi hagi un problema de connexió temporal o que els operadors del lloc hagin permès que es desconnectés sense previ avís.

També podeu assegurar-vos que podeu accedir a altres serveis de onion connectant-vos al servei de onion de DuckDuckGo.

Els serveis de onion permeten que la gent navegui, però també publiqui de manera anònima, inclosa la publicació de llocs web anònims.

Els serveis de onion també es basen en el xat i l'intercanvi d'arxius sense metadades, una interacció més segura entre els periodistes i les seves fonts, com ara SecureDrop o OnionShare, actualitzacions de programari més segures i formes més segures d'arribar a llocs web populars com Facebook.

These services use the special-use top level domain (TLD) .onion (instead of .com, .net, .org, etc..) and are only accessible through the Tor network.

Quan accedeix a un lloc web que utilitza un servei de onion , el Navegador Tor mostrarà a la barra d'URL una icona d'una petita ceba verda que mostra l'estat de la vostra connexió: segur i usant un servei de onion.

Onion icon

And if you're accessing a website with HTTPS and onion service, it will show an icon of a green onion and a padlock.

Green onion with a padlock

Els llocs web que només són accessibles per Tor són els anomenats "onions" i finalitzen en el TLD .onion. Per exemple, la onion DuckDuckGo és https://3g2upl4pq6kufc4m.onion. Podeu accedir a aquests llocs web utilitzant el navegador Tor. Les adreces han de ser compartides amb vostè per l'amfitrió del lloc web, ja que les onions no estan indexades en els motors de cerca de la manera típica que tenen els llocs web de vanilla.