Sekat Penjejak

SEKAT PENJEJAK

Pelayar Tor mengasingkan setiap laman sesawang yang anda lawati jadi penjejak pihak-ketiga dan pengiklan tidak dapat mengikuti anda. Apa jua kuki secara automatik dikosongkan seusai pelayaran. Oleh yang demikian begitu juga berlaku pada sejarah pelayaran anda.

Lindungi Dari Pengintipan

LINDUNGI DARI PENGINTIPAN

Pelayar Tor menghalang seseorang mengintip sambungan anda dan tahu apakah laman sesawang yang anda lawati. Sesiapa yang memantau tabiat pelayaran anda tahu anda menggunakan Tor.

Kalis Pengecapjarian

KALIS PENGECAPJARIAN

Matlamat Pelayar Tor adalah untuk memastikan semua penggunanya nampak serupa dan sukar di tentukan identiti berdasarkan pelayar dan maklumat peranti anda.

Penyulitan Berbilang-lapisan

PENYULITAN BERBILANG-LAPISAN

Trafik anda disampaikan dan disulitkan sebanyak tiga kali bila ia melepasi rangkaian Tor. Rangkaian ini mengandungi beribu-ribu pelayan sukarela yang dikenali sebagai geganti Tor.

Layar dengan Bebas

LAYAR DENGAN BEBAS

Dengan Pelayar Tor, anda bebas mencapai laman-laman yang sebelum ini disekat oleh rangkaian rumah anda.

ABOUT US

Kami percaya sesiapa sahaja patut menjelajahi internet dengan privasi. Kami adalah Projek Tor, sebuah organisasi 501(c)3 US tanpa berasaskan keuntungan. Kami selanjutnya mempertahankan hak kemanusiaan dan privasi atas talian anda melalui perisian bebas dan rangkaian terbuka. Ketahui ahli pasukan kami.