Blokkeer trackers

BLOKKEER TRACKERS

Tor Browser isoleert alle websites die u bezoekt, zodat trackers van derden en advertenties u niet kunnen volgen. Cookies worden automatisch gewist wanneer u klaar bent met surfen. Hetzelfde gebeurt met uw browsergeschiedenis.

Verdedig u tegen toezicht

VERDEDIG U TEGEN TOEZICHT

Tor Browser voorkomt dat iemand met uw verbinding meekijkt en te weten komt welke websites u bezoekt. Iemand die uw surfgedrag monitort kan alleen zien dat u Tor gebruikt, maar niet waarvoor.

Verzet u tegen fingerprinting

VERZET U TEGEN FINGERPRINTING

Tor Browser probeert alle gebruikers hetzelfde te laten lijken, waardoor het voor anderen moeilijk wordt om een vingerafdruk van u te maken op basis van uw browser en apparaatgegevens.

Meerlaagse versleuteling

MEERLAAGSE VERSLEUTELING

Uw verkeer wordt driemaal doorgegeven en versleuteld terwijl het over het Tor-netwerk verloopt. Het netwerk bestaat uit duizenden servers, beheerd door vrijwilligers, die bekend staan als Tor-relays.

Surf in vrijheid

SURF IN VRIJHEID

Met Tor Browser staat het u vrij om websites te bezoeken die door uw thuisnetwerk kunnen worden geblokkeerd.

ABOUT US

We vinden dat iedereen in staat moet zijn het internet privé te verkennen. Wij zijn het Tor Project, een 501(c)3 non-profitorganisatie in de VS. We bevorderen mensenrechten en verdedigen uw privacy online door middel van vrije software en open netwerken. Maak kennis met ons team.