Urmărire blocuri

URMĂRIRE BLOCURI

Browser-ul Tor izolează fiecare site web pe care îl vizitați, astfel că trackerele și anunțurile terță parte nu vă pot urmări. Toate cookie-urile sunt șterse automat când ați terminat de navigat. La fel și istoricul de navigare.

Apărați-vă împotriva supravegherii

APĂRAȚI-VĂ ÎMPOTRIVA SUPRAVEGHERII

Tor Browser împiedică alte entități să vă urmărească conexiunea pentru a cunoaște site-urile pe care le vizitați. Toți cei care vă monitorizează obiceiurile de navigare pot vedea că folosiți Tor.

Rezistență la amprentare

REZISTENȚĂ LA AMPRENTARE

Tor Browser își propune să-i facă pe toți utilizatorii să arate la fel, făcând dificilă găsirea amprentei pe baza informațiilor din browser și dispozitiv.

Criptarea pe mai multe straturi

CRIPTAREA PE MAI MULTE STRATURI

Traficul dvs. este transmis și criptat de trei ori pe măsură ce trece pe rețeaua Tor. Rețeaua este compusă din mii de servere de tip "voluntar", cunoscute sub numele de relee Tor.

Navigați liber

NAVIGAȚI LIBER

Cu browserul Tor, aveți libertatea de a accesa site-urile pe care le-a blocat rețeaua locală.

ABOUT US

Credem că toată lumea ar trebui să poată explora internetul în condiții de confidențialitate. Suntem proiectul Tor, un proiect 501 (c) 3 SUA nonprofit. Noi promovam drepturile omului si aparam intimitatea virtuala cu programe gratis si retele deschise. cunoaste echipa